Visa

Snel, veilig en gemakkelijk afrekenen in Suriname, op vakantie en voor uw aankopen via het internet zonder dat u contant geld op zak heeft? Ook een hotel of huurauto reserveren in het buitenland? Dat kan met een VISA creditcard van Finabank. Op maar liefst meer dan 28 miljoen adressen wereldwijd. Bovendien kunt u met uw VISA creditcard geld opnemen bij in totaal 1.000.000 geldautomaten in binnen- en buitenland.

Visa Contactless _12102020

Contactloos betalen met jouw Finabank VISA creditcard!

Met jouw Finabank VISA creditcard kun je snel, gemakkelijk en veilig betalen.

Hoe doe je contactloze betalingen met je creditcard?

  1. Kijk uit naar het Contactloos symbool op het POS apparaat;
  2. Plaats jouw contactloze Finabank VISA creditcard tegen het POS apparaat;
  3. Jouw betaling is binnen een paar seconden verwerkt.

Ben je geïnteresseerd in een Finabank VISA creditcard? Neem dan contact met ons op via customercare@finabanknv.com

1920X750 Fb Emv

VISA EMV chip

Betalen met uw Finabank VISA credit card is nu nog veiliger! Dankzij de EMV chip maakt uw Finabank VISA credit card namelijk geen gebruik meer van een magnetische strip, maar kunt u uw VISA credit card gemakkelijk ‘dippen’ wanneer u wereldwijd betalingen doet. Hierdoor zijn uw financiële gegevens beter beveiligd.

Vanaf 1 december aanstaande zullen wij al onze Finabank VISA kaarthouders oproepen om hun nieuwe Finabank VISA credit card met EMV chip op te halen en zullen de oude VISA kaarten moeten worden ingeleverd en vernietigd.

Bent u kaarthouder van de Finabank VISA credit card en wenst u meer informatie over de EMV chip? Of bent u nog geen credit cardhouder maar wilt u ook gebruik maken van deze extra veilige betaalmethode? Neem dan contact met ons op via een van onze online kanalen van Finabank of kom langs op het Finabank filiaal bij u in de buurt!

VOORDELEN VAN DE VISA CREDITCARD
1. Wereldwijd groter betaalgemak. 
Zowel op uw buitenlandse reizen als in Suriname betaalt u met het grootste gemak met uw VISA creditcard in winkels, restaurants, etc. Ook al uw online aankopen doet u met de VISA creditcard. Een hotel reserveren, een auto huren in het buitenland of uw vliegtickets online kopen? Alles gaat eenvoudig en efficiënt met uw VISA creditcard.

2. Altijd veilig betalen.
U hoeft niet met contant geld op zak te lopen. Bovendien zijn veel van uw aankopen automatisch verzekerd, en wordt uw creditcard 24 uur per dag gemonitoord, dus altijd veilig.

3. Openstellen van Parameters. 
Gaat u naar het buitenland, meld u dat voordat u vertrekt aan de Finabank, zodat de Parameters opengesteld worden. De Parameters worden niet vroegtijdig opengesteld, om eventuele fraude te voorkomen.

4. 24 uur per dag inzage in uw account en telefonische hulp indien nodig. 

Via de speciale 4C website bent u 24 uur per dag, 7 dagen per week op de hoogte van uw meest actuele saldo. Maandelijks ontvangst u een afschrift van de gepleegde transacties. Een telefonische hulpdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar indien er zich problemen voordoen met uw VISA creditcard.

5. Geld pinnen bij meer dan 1 miljoen ATM’s wereldwijd. 
Zowel in Suriname als daarbuiten pint u met het grootste gemak de cash die u nodig heeft.

6. Zeer voordelige rente en jaarlijkse fees. 
De VISA creditcard is altijd voordelig.

Wat zijn de kosten van de creditcard?
U betaalt elk jaar een vast bedrag voor uw creditcard en daarnaast betaalt u alleen rente indien u kiest voor betaling in termijnen.

Tot welke limiet kunt u betalen met uw creditcard?
Met uw creditcard kunt u betalen tot een bepaald bedrag. Dit bedrag wordt de limiet genoemd. De standaardlimiet is per creditcard verschillend.

Wordt al het geld in één keer afgeschreven?
Het geld dat u uitgeeft met uw creditcard, wordt door Finabank van uw rekening afgeschreven. U kunt kiezen tussen maandelijks of gespreid terugbetalen. Bij maandelijkse betaling wordt al het geld in één keer afgeschreven. Bij gespreid betalen betaalt u elke maand een vooraf afgesproken percentage van het openstaand bedrag. Wanneer u een aanzuivering doet op uw VISA kaart dient hiervoor voor de 15e van de maand een opdracht te geven.

Kan ik met mijn VISA creditcard geld opnemen bij een ATM?
Met uw VISA creditcard kunt u bij alle Finamatics contant geld opnemen.

Wat moet ik doen bij verlies of diefstal?
Bent u uw creditcard kwijt of is deze gestolen? Meldt u dit zo spoedig mogelijk aan bij Finabank via het telefoonnummer 472266 / 430300 (tijdens kantooruren) of +869 465 3700 (indien u zich buiten de USA bevindt) en via + 800 300 1715 (als u zich in de USA bevindt). Uw creditcard wordt dan direct geblokkeerd. U krijgt zo snel mogelijk een nieuwe creditcard.

WAAR BENT U TERECHT VOOR HET AANVRAGEN VAN EEN VISA CREDITCARD?
Om een VISA creditcard aan te vragen of voor meer informatie bent u terecht bij de afdeling Retail Banking en Business Banking op alle Finabank-kantoren, of mailt u naar:
retailbanking@finabanknv.com, businessbanking@finabanknv.com of naar nickerie@finabanknv.com.

Voor telefonische hulp kunt u bellen op:
Finabank: 472266 (tijdens kantooruren)
In de Verenigde Staten van Amerika: 001-800-300-1715
Buiten de Verenigde Staten van Amerika: .001-869-465-3700Copyright © 2021 | Disclaimer