Service Desk: Online Banking

Hoe kan ik gebruik maken van Online banking?

Online banking kan voor zowel Privé rekeningen als Zakelijke rekeningen aangevraagd worden, hiervoor zijn er speciaal aanvraagformulieren.

Voor particuliere klanten (rekeninghouders):

• Volledig ingevuld en getekend aanvraagformulier;
  • Geldig legitimatiebewijs (ID-kaart, Surinaams rijbewijs of paspoort).

Voor bedrijven of zakelijke klanten (rekeninghouders):

• Volledig ingevuld aanvraagformulier;
  • KKF uittreksel;
  • Geldig legitimatiebewijs (ID-kaart, Surinaams rijbewijs of paspoort).

Er wordt dan een online banking account voor u aangemaakt. Dit proces duurt 5 werkdagen. Uw gebruikersnaam zult u per email ontvangen.
De gebruikersnaam moet persoonlijk worden opgehaald. Woont u in het buitenland kunt u dit formulier invullen en uw handtekening te legaliseren. Het wachtwoord wordt dan per aangetekende post opgestuurd.

Hoe kom ik op de website voor Online banking?

https://my.finabanknv.com of http://www.finabanknv.com

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat moet ik nu doen?

Een wijzigingformulier volledig invullen. Op dit formulier dient u aan te geven wat de reden is voor het aanvragen van een nieuw wachtwoord.

U dient een kopie van een geldig legitimatiebewijs (ID-kaart, Surinaams rijbewijs of paspoort) te overleggen. Het proces duurt 3 werkdagen. Het gewijzigd wachtwoord moet worden opgehaald bij één van onze filialen.

Woont u in het buitenland, dan kunt u dit formulier invullen en een scan opsturen per email. Het wachtwoord wordt dan per aangetekende post opgestuurd naar uw adres in het buitenland.

Ik ben mijn gebruikersnaam kwijt, hoe kan ik deze opnieuw ontvangen?

Een wijzigingformulier volledig invullen. Op dit formulier dient u aan te gegeven wat de reden is voor een nieuwe gebruikersnaam.

U dient een kopie van een geldig legitimatiebewijs (ID-kaart, Surinaams rijbewijs of paspoort) te overleggen. Het proces duurt 3 werkdagen. U zult een email ontvangen met uw nieuwe gebruikersnaam.

Hoe doe ik een overmaking naar het buitenland?

Wanneer u in uw Online Banking account heeft ingelogd, kunt u de handleiding voor het gebruik van Online Banking raadplegen.

Copyright © 2024 | Disclaimer